Fejza-Transport

Tel.: +38349214903
  Kosovë 
Tel.: +38348140486
Tel.: +38348140486
  Gjermani 
Tel.: +491707728048

Shërbim transporti për Kosov

Kompania jonë kryen shërbime transporti për bashkëatdhetarët tonë nga Gjermania për në Kosovë dhe anasjelltas.

Sigurt

Shpejt

Çmime të arsyeshme

Jemi dëshmitar të një lidhjeje tonë të fort me farefisin dhe atdheun

Familja

Shumë prej nesh ndihmojnë farefisin, miqë dhe dashamirë në atdhe

Shtëpi

Shumë prej nesh kemi shtëpi apo banes edhe në vendlindje

Pushimet

Shumica prej nesh i kalon së paku pushimet verore në vendlindje

Kompania jonë duke bërë transport të mallrave të ndryshme për në Kosov, ju ndihmon në realizimin e këtyre veprave madhështore.

Kemi përvoj të gjatë dhe të ndershme për transport për në Kosov

Bëjmë dorëzimin e dërgesave në të gjitha qytetet e Kosovës

Scroll to Top